Una història centenària

Sauret és una empresa familiar d’Alcarràs amb més de cent anys d’història. Neix l’any 1902 i centra l’activitat en la fabricació d’eines i accessoris per a l’agricultura.

Anys més tard, amb el boom de l’automòbil i la mecanització del camp, Sauret evoluciona i ofereix un servei exclusiu de canvi i reparació de pneumàtics.

Servei integral entorn del vehicle

Entrada una nova dècada, tot l’equip de Sauret hem unit experiència i saber fer i, de la mà de grans professionals del motor, oferim un servei integral entorn del vehicle. Un servei basat en la innovació i l’eficiència energètica.

Mantenim els orígens

Més d’un segle més tard, mantenim i impulsem el sector primari amb la creació́ i l’arranjament de tota classe de maquinària agrícola, al cap i a la fi, la nostra raó́ de néixer i qui ens ha portat fins aquí́. 

Som ECO

Pneumàtics recautxutats

Oferim pneumàtics ecològics Insa Turbo, dissenyats a partir de rodes reutilitzades i recautxutats amb motlle Michelin.

Autogas GLP

Instal·lem sistemes d’autogas GLP, una alternativa a la benzina, més curosa amb el medi ambient, que allibera la meitat de monòxid de carboni a l’atmòsfera.

Protocols de residus

Conscients de la importància de preservar el medi ambient, disposem de diversos protocols d’eliminació de residus que fan que el blau de Sauret sigui una mica més verd.

Les nostres instal·lacions

A Sauret comptem amb unes instal·lacions de 10.000 m2, distribuïts en tres naus independents, benzinera, autoservei de rentat per a cotxes i camions i un gran solar amb l’exposició de maquinària agrícola per llogar.

El nostre Multicentre està situat a només 300 metres de la sortida 451 de l’A-2, en direcció Alcarràs, i a tan sols 500 metres d’aquest municipi.

A només 10 minuts de Lleida, i a 12 minuts de Fraga, tenim vehicles de substitució perquè continuïs el teu dia a dia sense entrebancs.

Visita’ns!

1. Recepció, 2. Cafeteria, 3. Benzinera BonÀrea, 4. Box BonÀrea,
5. Autoservei cotxes, 6. Autoservei camions, 7. Nau mecànica, 8. Nau agrícola, 9. Exposició maquinària

El nostre equip

A Sauret som un equip cohesionat format per una desena de tècnics especialitzats. Trobaràs professionals amb alts coneixements d’electromecànica, carrosseria i pintura, especialistes en pneumàtics, treballs de soldadura i també experts en la creació i manteniment de maquinària d’activitats agropecuàries i agrícoles. 

Conscients dels avenços tecnològics, ens formem contínuament per estar a l’alçada de les grans exigències tècniques que requereixen els nous vehicles.

T’oferim un tracte proper i solucions a mida.

Treballa amb nosaltres

Busquem professionals de l’automoció que vulguin sumar-se al projecte i ens ajudin a completar l’equip.

Si tens formació en mecànica i electrònica i creus que t’hem de conèixer, contacta’ns. Un món d’oportunitats t’espera després d’aquest clic.