Mecànica

Servei d’inspecció i manteniment

Treballem amb multitud d’asseguradores i marques per garantir-te una bona posada a punt del teu vehicle. Canvi d’oli i de filtres, amortidors, corretges de distribució, bateries, escombretes i molt més per verificar i garantir que disposes d’un vehicle segur i en òptimes condicions.

Pneumàtics

Disposem d’un centre de muntatge i desmuntatge de pneumàtics per assegurar l’equilibratge de les rodes i l’alineació de la direcció del teu vehicle.

PNEUMÀTICS ECO INSA TURBO

Dissenyats a partir de rodes reutilitzades i recautxutats amb motlle Michelin. El seu disseny especial permet que, sense restar tecnologia, les rodes ecològiques ofereixin la màxima seguretat i una excel·lent adherència al terreny. 

Una solució segura i econòmica amb la qual es redueixen un 50% les emissions de CO a l’atmosfera en turismes i un 69% en camions.

Sistemes de frens

Sabem que la teva seguretat és el més important. Per això, a Sauret realitzem tot el manteniment i reparació dels sistemes de frenat, canvis de pastilles, discs i líquid de frens.

Revisió PRE-ITV

A ningú li fa gràcia sortir amb un no-apte de la ITV. Per això, nosaltres et fem la revisió prèvia. Amb un bon repàs i manteniment general, obtindràs un informe de conformitat i farem que tinguis un APTE assegurat abans de sortir del taller.

A més a més, ens ocupem de portar el teu vehicle a la revisió perquè te’n despreocupis i no perdis el temps.

Substitució i reparació de llunes

T’ha impactat una pedra al vidre? T’has trobat una lluna trencada? A Sauret reparem i substituïm les llunes de turismes, furgonetes, 4X4 i tractors i t’aconsellem la millor solució.

Sistemes electrònics

Cada vegada els turismes incorporen més funcionalitats i, això, multiplica també el risc de possibles avaries. En aquest sentit, a Sauret disposem d’equips de manteniment i detecció d’avaries d’última generació, adaptats a les exigències tecnològiques dels nous vehicles.

Instal·lació d’Autogas GLP

Una alternativa a la benzina, més ecològica i més econòmica. Per a molts, el gas és el futur, i en aquest futur, nosaltres volem ser-hi.
Demana més informació!

Xapa i pintura

Des de petits cops o rascades fins a greus sinistres, atenem les principals companyies i asseguradores per reparar la xapa i pintura de la carrosseria del teu vehicle.

Si vols arreglar el pany d’una porta, un retrovisor o has de polir els fars del teu auto, aquest és el teu taller.

Neteja integral de vehicles

Diuen que l’interior d’un vehicle parla molt del seu propietari. Què diu el teu?

Amb nosaltres podràs escollir entre neteja exprés o a fons on repassem tota la tapisseria. També oferim un servei integral per a flotes d’empreses. Informa-te’n

Que res t’aturi! Disposem de vehicles de substitució perquè continuïs el teu dia a dia sense entrebancs.